Rólunk

Elhelyezkedés

Budapesttől 17 km-re DNy-i, Bécstől 230 km-re K-i irányban vagyunk. Könnyen elérhetnek az M1-es (E5) autópályáról, ami Budapestet és Bécset köti össze. Panziónk a 27. kijáraton át további 8 km-re,  a 16. kijáratán át pedig 7 km-re helyezkedik el. Budapest látnivalóit a 30 percenkénti távolsági buszokkal lehet elérni, a természeti jelenségeket 40-perces sétával. Tőlünk 18-20 km-re van egy golf klub és egy arborétum Alcsútdobozon.

Stílus

Kétszintes, vidéki ház, ahol vendéglátóként mi  is ugyanabban a házban élünk, így a konyha,  a nappali és a kert közös használatú.  A ház besorolása: 4 napraforgós

Működés

Egész évben nyitva tartunk.

Vendégek rendelkezésére áll:

Szobáink

Mindenegyes szobához tartozik fürdőszoba, WC, TV, vezeték nélküli  internet és egy kisméretű hűtőszekrény. A ház nem-dohányzó. A szobák az emeleten vannak, a főbejáraton át közelíthetők meg. Összesen 4 franciaágyas szobánk van. (Gyerekekre is fel vagyunk készülve.)

Kert

Megközelítőleg 1200 m2 füves területünkön növekvő fák, bokrok és egy pavilon található. Kerti bútor áll a vendégek rendelkezésére. (Háziállatot nem tudunk fogadni.)

Parkolás

Kerítésen belüli parkoló.